Loader
Τα νέα μας
 • Ένα μεγάλο ευχαριστώ δεν είναι αρκετό .. Πρώτα σε όλους μα όλους που συμμετείχαν με τον τρόπο τους στον καθιερωμένο μας αγώνα Beach Volley γιατί χωρίς όλους σας δεν θα γινόταν αυτή η τεράστια επιτυχία, και συγκεκριμένα σε όλους τους παίχτες μας, τους χορηγούς μας, ΟΠΑΠ, Kokkoris Οptics, Pere Ubu & Ιατρικό Κέντρο Αθηνών αλλά και τους Silent sponsors μας που σε κάθε δραστηριότητα μας μας στηρίζουν με την ευγενική φιλανθρωπία τους.  Πιο κάτω θα βρείτε το επίσημο δελτίο τύπου αλλά και πολλές φωτογραφίες. Σύντομα, σε λίγες μέρες  θα δείτε και 2 βίντεο που μας έχει ετοιμάσει ο Σκηνοθέτης Δημήτρης Γκάνιος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κύριο Γιώργο Παπαδάκη με την Papadakis Press που μας

 • Έφτασε η στιγμή για το καθιερωμένο, ετήσιο, άκρως καλοκαιρινό eventτης W.I.N. Hellas που διοργανώνει η Project Manager της Μ.Κ.Ο., Σαμάνθα Αποστολοπούλου! Την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 17.30 οι φίλοι της W.I.N. Hellas θα μαζευτούν στο iBeach Volleyball Club Παπάγου (Νευροκοπίου 4,Παπάγου ) για να στείλουν  το δικό τους ηχηρό μήνυμα!  «ΟΧΙ στην έμφυλη βία, ΝΑΙ στην ενδυνάμωση των γυναικών!». Πλήθος επωνύμων, γυναίκες και άνδρες, από τον χώρο του αθλητισμού, αλλά και της showbizθα δείξουν και πάλι με τον δικό τους τρόπο τη στήριξή τους στο πολύπλευρο έργο της&nbs

 • H ΔΕΠΙΣ (Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων) του Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση W.I.N. HELLAS θα πραγματοποιήσει για τρίτη χρονιά το ψυχο-εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Κηφισιά.

 • Τους τελευταίους δύο μήνες και κάτι, ετοίμαζα πυρετωδώς το Celeb Basketball game για την W.I.N. Hellas για να βγει αυτό το όμορφο αποτέλεσμα χρειάστηκε κόπος πολύς και δεν θα μπορούσε να έχει το αποτέλεσμα αυτό χωρίς την βοήθεια όλων, και αυτών που φαίνονται αλλά και αυτών που στηρίζουν χαμηλόφωνα και είναι πάντα δίπλα στο πλευρό μας με την ευγενή αθόρυβη συμμετοχή τους και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω συγκεκριμένα που είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε ενέργεια μας.

 • Κέντρο: Κάθε Δευτέρα 18:30-20:30 ,BCA College (Αίθουσα 303, Δημητρέσσα 4, στάση metro Μέγαρο Μουσικής) Γλυφάδα: Κάθε Δευτέρα 19:00-21:00, BCA College (Λ. Ποσειδώνος 95 & Φοίβης 1,Γλυφάδα) Πειραιάς Κάθε Δευτέρα 19:00-21:00 ,Κεντρικά Γραφεία της ΚΟ.Δ.Ε.Π (Ζωσιμάδων 11 και Ελ. Βενιζέλου στον 4ο όροφο)

 • Η Swarovski Hellas στήριξε εμπράκτως το κοινωνικό έργο της ΜΚΟ W.I.N. Hellas για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών και αφιέρωσε το Μάρτιο σε όλες εκείνες τις Γυναίκες που αντιμετωπίζουν τη βία σε διάφορες εκφάνσεις της καθημερινότητας τους.

 • Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας , η πρόεδρος της WIN Hellas Κα.Μάντα Παπαδάκου και η γενική διευθύντρια της Swarovski Κα. Έλενα Γεωργανά σας προσκαλούν σε ενα ξεχωριστό δείπνο για την ενίσχυση της οργάνωσης WIN Hellas.

 • Με το slogan "Proud to be a woman" η FULLAH SUGAH τίμησε την ημέρα της γυναίκας με ένα ξεχωριστό event για όλες τις γυναίκες σε τέσσερα από τα καταστήματά της.

 • Η Swarovski Hellas για άλλη μία φορά στέκεται αρωγός στο έργο της W.I.N. Hellas για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.

 • Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την παραμονή Χριστουγέννων η γιορτή για τις κρατούμενες γυναίκες στο κέντρο κράτησης Ελληνικού με πρωτοβουλία της ομάδας ψυχοκοινωνικής και ψυχολογικής υποστήριξης που στελεχώνει το κέντρο.

 • Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε μια ακόμη εκδήλωση της W.I.N. HELLAS που έλαβε χώρα στη Γλυφάδα χθες το βράδυ, και που σαν σκοπό είχε την ενίσχυση του ταμείου για τις κακοποιημένες γυναίκες που υποφέρουν στην χώρα μας. Η εκδήλωση έγινε στο εστιατόριο SOLETO.

 • Την Τρίτη 9 Σεμπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο RAKKAN το fashion show “Charming” με της μοναδικές δημουργίες της Celia D για τη στήριξη του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού W.I.N. HELLAS (Women In Need), με την ευγενική Χορηγία του Femall.gr.

 • Η Ευρυδίκη υποστήριξε το έργο της WIN Ελλάς με μια αποκλειστική μουσική παράσταση στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στην Αθήνα την Τρίτη 29 Μαΐου, με την υποστήριξη της Swarovski Hellas όπου είπαν όλοι μαζί ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

 • Επώνυμοι Έλληνες, από πολλούς διαφορετικούς χώρους, ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε ένα δείπνο με σκοπό την ενίσχυση του έργου της W.I.N. Hellas ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία.

 • Με αφορμή την φετινή Παγκόσμια Ημέρα για την εορτή της Μητέρας (Κυριακή, 12 Μαΐου 2013), ο Γρηγόρης δίνει δυναμικά το παρών του υποστηρίζοντας ενεργά τις δράσεις και το έργο της «W.I.N. Hellas»

 • "Νέο ξεκίνημα. Μαθαίνω να φροντίζω τον εαυτό μου"

 • Στο πλαίσιο του 90ου A.H.E.P.A. Family Convention, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στην Ουάσιγκτον, η ομάδα της W.I.N. Hellas…

 • H Μ.Κ.Ο. W.I.N. Hellas & η Avon Cosmetics συσπείρωσαν τις δυνάμεις τους για την πάταξη του φαινομένου!

 • Η υπεύθυνη οργάνωσης της W.I.N. Hellas, μας παρουσιάζει το σπουδαίο έργο της.

 • Τα πέντε (5) χρόνια λειτουργίας τους έκλεισαν o Μη Κυβερνητικός Οργανισμός W.I.N. Hellas και το Basketblog.gr, και με αφορμή την "επέτειό" τους το γιόρτασαν -μαζί με όλους τους φίλους τους- με ένα μοναδικό πάρτι με παρουσιάστρια την Αννίτα Ναθαναήλ (που είχε απώτερο σκοπό τη στήριξη της Οργάνωσης), τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, στο Guzel.

 • Ενδοοικογενειακή βία: η βία πίσω από τους τοίχους των σπιτιών, αθέατη για τους έξω, πραγματικό μαρτύριο για τους μέσα. Είναι η βία που ανοίγει στην ψυχή της γυναίκας και των παιδιών βαθιά χάσματα αγωνίας και απελπισίας, φόβους εκμηδένισης, επιθυμίες θανάτου, ποταμούς οργής, ανείπωτο πόνο.

 • Μια σημαντική πρωτοβουλία πραγματοποιεί η Μ.Κ.Ο. W.I.N. Hellas, προσφέροντας την ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης γυναικών και θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προστασία και την αντιμετώπιση των σχετικών κρουσμάτων. Η πενταψήφια τηλεφωνική γραμμή 11707 είναι διαθέσιμη για το κοινό από την Τετάρτη 6 Ιουνίου και λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 08:00 έως 16:00. Επίσης, η επικοινωνία μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω email στο 11707@winhellas.gr.

 • Εγκαινιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το Athens Beverly Hills Medical Group στη Γλυφάδα, ένα υπερσύγχρονο ιατρικό διεπιστημονικό κέντρο με δραστηριοποίηση στους τομείς: πλαστική χειρουργική, δερματολογία, αντιγήρανση, οφθαλμοπλαστική, γυναικολογία και αισθητική οδοντιατρική.

 • Τη Δευτέρα 26 Μαρτίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Γλυφάδας (Σοφίας Βέμπο 28, Κ.Α.Π.Η. Γλυφάδας) η έναρξη του νέου ψυχο-εκπαιδευτικού προγράμματος της W.I.N. HELLAS...

Find us on Facebook