Loader

W.I.N. HELLAS APPLICATION ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ

Η W.I.N. Hellas διευρύνει τις υπηρεσίες της για τη στήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών μέσω της δημιουργίας ειδικής, ψηφιακής εφαρμογής. Από τις  25/11/22, Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, θα είναι διαθέσιμο το «W.I.N. HELLAS» Application για την προστασία των γυναικών-θυμάτων έμφυλης βίας που δημιουργήθηκε με την Ευγενική Χορηγία της εταιρίας ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. (Υπηρεσίες και Συστήματα Ασφάλειας και Ελέγχου).

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή εφαρμογή που χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία της εταιρίας ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. με σκοπό την ασφάλεια και την προστασία γυναικών που υφίστανται κάθε μορφή βίας στο οικογενειακό, εργασιακό και κοινωνικό  τους περιβάλλον.

Η χρήστρια σε περίπτωση άμεσου κινδύνου, με το  «Panic Button», έχει τη δυνατότητα αποστολής του ακριβούς στίγματος/τοποθεσίας της στις ελληνικές Αστυνομικές Αρχές για την άμεση επέμβασή τους, μέσω του Ελληνικού Κεντρικού Σταθμού – ΕΡΜΗΣ (Υπηρεσίες Κέντρου Λήψης Σημάτων).

Επιπλέον, παρέχονται πληροφορίες για την αντιμετώπιση της έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας, ώστε τα θύματα να αναγνωρίζουν σε ποια κατάσταση βρίσκονται και να μπορούν να λάβουν μέτρα για την προστασία τους. Η ενημέρωση συμπληρώνεται από  λίστα χρήσιμων τηλεφώνων έκτακτης ανάγκης (νοσοκομεία, ιατροδικαστική υπηρεσία, δομές υποστήριξης, κ.λ.).

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν για android και ios συσκευές  από το Play Store και το Apple Store αντίστοιχα. Η χρήση της εφαρμογής είναι απλή. Η εγγραφή γίνεται αυτόματα μέσω της αποδοχής των όρων και της καταχώρησης των προσωπικών στοιχείων. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για android από https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.softweb.winhellas και για ios από https://apps.apple.com/gr/app/w-i-n-hellas-women-in-need/id6444400870?l=el

Για επιπλέον διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη W.I.N. Hellas (210-8996636, ώρες 9.00 – 16.00).

Πληροφορίες για τη W.I.N. Hellas

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS* ιδρύθηκε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου και αριθμεί πλέον περισσότερα από 5.000 μέλη. Η W.I.N. HELLAS δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών. Σκοπός της είναι να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας,κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχο-κοινωνική στήριξη στις γυναίκες  που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον, παρέχει ψυχολογική στήριξη και νομική συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ψυχο-εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της γραμμής υποστήριξης γυναικών-θυμάτων βίας (210- 8996636).


Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες και νομική καθοδήγηση φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.

Πληροφορίες για την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Η  ελληνική εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1972, με αντικείμενο τη μελέτη, εισαγωγή, προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση Συστημάτων: Ασφαλείας έναντι κλοπής και ληστείας, Πυρανίχνευσης, Πυρόσβεσης, Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης και Μεταφοράς Εικόνας, Ελέγχου Πρόσβασης, Ωρομέτρησης, Ελέγχου Διαχείρισης Ενέργειας Κτιρίων καθώς και τηλεματικής και IoT.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, διανύοντας την 5η δεκαετία της επιτυχημένης πορείας της  διαθέτει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις των σημαντικότερων κλάδων της ελληνικής οικονομίας, όπως τράπεζες, κατασκευαστικές εταιρείες, μελετητικά γραφεία, βιομηχανικές μονάδες, αλυσίδες λιανικής και supermarket, κ.α., έχοντας αναλάβει και παραδώσει με απόλυτη επιτυχία υψηλό αριθμό ειδικών όσο και απαιτητικών έργων, μοναδικών στην Ελλάδα. Παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες Ασφάλειας και Ελέγχου  σε όλο το φάσμα του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα (Υπουργεία, Οργανισμούς, Αρχαιολογικούς χώρους, Μουσεία, Υποδομές κ.α.)

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ διαθέτει έντεκα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και παρουσία σε τέσσερεις χώρες της Ν.Α Ευρώπης, Κύπρο, Βουλγαρία, Αλβανία και Β. Μακεδονία.

Εφαρμόζοντας Πολιτική Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, Ασφάλειας Διαχείρισης Πληροφοριών και Σύστημα Διαχείρισης κατά της Δωροδοκίας κατά ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 , ISO 27001:2013 και ISO 37001: 201 6, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ βρίσκεται σε σταθερή πορεία ανάπτυξης από το 1972, βελτιώνοντας, ενδυναμώνοντας και διευρύνοντας συνεχώς το πεδίο της κοινωνικής της παρουσίας, υπευθυνότητας και αλληλεγγύης σε κάθε επίπεδο, συνεισφέροντας με κάθε τρόπο στην προσπάθεια των ευαισθητοποιημένων σε θέματα ΕΚΕ επιχειρήσεων για ένα βιώσιμο μέλλον.

 Είναι μέλος ενός Ομίλου παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων Ασφαλείας και Ελέγχου, που περιλαμβάνει τις παρακάτω εταιρείες, που πρωταγωνιστούν στον τομέα τους: ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε (Υπηρεσίες και Συστήματα Ασφάλειας και Ελέγχου), ACON Ε.Π.Ε (Συστήματα Πυρόσβεσης), ΕΡΜΗΣ – Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός (Υπηρεσίες Κέντρου λήψης Σημάτων), Brinks Aviation Security Services, ZARIFOPOULOS CYPRUS Ltd, ZARIFOPOULOS ALBANIA Ltd, ZARIFOPOULOS BULGARIA Ltd, ZARIFOPOULOS DOOEL SK0PJE.

Πληροφορίες για την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Α.Ε. – ΕΡΜΗΣ

O Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Ερμής είναι το πρώτο Κέντρο Λήψεως Σημάτων στην

Ελλάδα, με έτος ίδρυσης το 1982.

Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που εκπαιδεύεται σε συνεχή βάση, διατηρώντας

υψηλά πρότυπα λειτουργίας, συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και την υψηλότερη

αποτελεσματικότητα αποτροπής αρνητικών συμβάντων, ενώ διαθέτει όλες τις

πιστοποιήσεις σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και λογισμικού.

Ο ΕΡΜΗΣ εφαρμόζει Πολιτική Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας στην

Εργασία, Ασφάλειας Διαχείρισης Πληροφοριών κατά ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO

45001:2018 , ISO 27001:2013 και κατέχει διεθνή αναγνώριση από τον TMA (The

Monitoring Association)

Οι υπηρεσίες και η δραστηριότητα του ΕΡΜΗ διέπονται από αυστηρή πολιτική εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας ενώ η επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού γίνεται με ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια.