Loader
Διοικητικό συμβούλιο

Πρόεδρος: Μαρία- Δάφνη Τσαγκιά – Παπαδάκου

Αντιπρόεδρος: Χριστίνα Λουκά

Γραμματέας: Γεώργιος Παπαδάκος

Μέλος: Αλεξία Χαραμή

Μέλος: Θεοδώρα Κονόμη

 

Συνεργάτες

Νίκη Μάντσιου, Εκπρόσωπος Β. Ελλάδος

Βασιλική Λιάφου, Επικεφαλής Επιστημονικής Ομάδας

Μαρία Λαθούρη, Δικηγόρος LL.M

Σαμάνθα Αποστολοπούλου, Project Manager

Δήμητρα Ζάφειρα, Ψυχολόγος

Κατερίνα Λεβάκη, Ψυχολόγος

Εβελίνα Δάφνη, Δικηγόρος

Λίλια Γιακούμπ, Γραμματέας

Λυδία Βυρώζη, Επικεφαλής Εθελοντικής Ομάδας

Βιογραφικά

ΜΑΝΤΑ ΤΣΑΓΚΙΑ-ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ

H Mάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου είναι σύζυγος, μητέρα τριών παιδιών και κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων. To 2006 στέφθηκε Mrs. Globe Ελλάδας και στη συνέχεια κέρδισε τον διεθνή τίτλο Mrs. Globe. Η Μάντα αποφάσισε να αξιοποιήσει τον τίτλο της, χρησιμοποιώντας τον για καλό σκοπό και να ιδρύσει την ίδια χρονιά την Μ.Κ.Ο. W.I.N. Hellas με στόχο την εξάλειψη της βίας και την ενδυνάμωση των γυναικών. Έκτοτε, εκτελεί καθήκοντα Προέδρου Δ.Σ. και C.E.O.

Σε νεαρή ηλικία υπήρξε θύμα σωματικής και ψυχολογικής βίας από τον πρώην σύντροφό της. Μέσα από τα βιώματά της αντιλήφθηκε πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και η ενημέρωση, αλλά και η ύπαρξη ενός υποστηρικτικού πλαισίου που θα βοηθάει τα θύματα βίας να θεραπεύσουν τα ψυχικά τραύματα που αφήνει η κακοποίηση, να ανακτήσουν την αυτοεκτίμησή τους και τον έλεγχο της ζωής τους.

Η Iδρύτρια και Πρόεδρος της W.I.N. Hellas δηλώνει:

«Πιστεύω σε μια ανθρωποκεντρική κοινωνία, με κυρίαρχη αρχή τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα. Κάθε γυναίκα έχει αναφαίρετο δικαίωμα στη ζωή, στην ελευθερία, στη σωματική και ψυχική ακεραιότητα, στην ίση αντιμετώπιση και προστασία από το νόμο. Αυτά καλούμαστε όλοι ανεξαιρέτως να τα υπερασπιστούμε. Θέλω να απευθυνθώ σε κάθε γυναίκα που δέχεται οποιασδήποτε μορφής βία και να της πω, πως δεν είναι μόνη, δεν είναι η μόνη! Είμαστε εδώ, δίπλα της, αρωγοί και συμπαραστάτες, για να τη βοηθήσουμε να σπάσει τον κύκλο της Βίας».

Για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο έχει τιμηθεί από τον Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη (2010) και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, Ε.Ο.Π.Ε. (2010-2013). Το 2012 τιμήθηκε στην Ουάσινγκτον των Η.Π.Α., για το έργο της κατά της ενδοοικογενειακής βίας, με το διεθνές βραβείο AVON Belief Fund.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΟΥΚΑ

Σπούδασα κλινική ψυχολογία στο Βέλγιο. Επέλεξα να ασχοληθώ με τον οικογενειακό προγραμματισμό και την απεξάρτηση από ουσίες. Παράλληλα, σπούδασα και αστρολογία η οποία ήταν το χόμπι μου. Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα συνέχισα να παρακολουθώ μαθήματα νέων ειδικοτήτων, όπως η Γνωσιακή και Συστεμική ψυχολογία. Από το 2016 μέχρι σήμερα είμαι η Αντιπρόεδρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης W.I.N. (Women in Need) HELLAS, η οποία προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που έχουν υποστεί οποιασδήποτε μορφής «κακοποίηση» στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον.

 • Από το 1983 έως το 1992 δούλεψα στην Νομαρχία Πειραιά σε Σχολές Γονέων
 • Από το 1986 μέχρι και το 1992 εργάστηκα παράλληλα στην ΕΡΤ στην ραδιοφωνία
 • Το 1987 ξεκίνησα συνεργασίες με όλα τα έντυπα περιοδικά και εφημερίδες της Ελλάδας
 • Παράλληλα, από το 1987 μέχρι το 1992 ήμουν τοποθετημένη στον Δήμο Αργυρούπολης και υπεύθυνη ενός προγράμματος κατ’ οίκον ψυχολογικής και ιατρικής βοήθειας
 • Το 1993 έκανα στροφή και έδωσα βαρύτητα στα περιοδικά χρησιμοποιώντας το χόμπι μου για την αστρολογία, μαζί με την εμπειρία μου σαν ψυχολόγος για να βοηθήσω τον κόσμο.

Έχω συνεργαστεί με τα ακόλουθα έντυπα περιοδικά: Γυναίκα, Εγώ, Τηλέραμα, Άστρα και Όραμα, Real News, Το Περιοδικό, Down Town, TV Mania, ΤV Zapping, Pink Woman, Madame Figaro, Must, In style, Lipstick, Nitro, Star και σε πολλά άλλα περιοδικά που τώρα δεν κυκλοφορούν. Συνεργάστηκα με ελληνόφωνες εφημερίδες του Καναδά. Στην Real News η συνεργασία μας, είναι υγιής και κρατάει μέχρι και σήμερα.

Τα τελευταία πέντε χρόνια τα πέρασα στις ακόλουθες τηλεοπτικές συχνότητες της Κύπρου:

 • Capital TV – προσωπική καθημερινή εκπομπή «Στον Αστερισμό της Μέρας»
 • Συνεργάτης στην σπονδυλωτή καθημερινή εκπομπή του ΡΙΚ «Γυναικεία Υπόθεση»
 • MEGA Κύπρου και μετ’ έπειτα TV One στην απογευματινή εκπομπή «Όλα Για Σένα»
 • MEGA Κύπρου στην απογευματινή εκπομπή «Για Σένα» με την Χριστιάνα Αριστοτέλους
 • Τακτική καλεσμένη στην εβδομαδιαία Σαββατιάτικη εκπομπή του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (ΡΙΚ) «Σάββατο και Απόβραδο»
 • Συνεργασία με την Ρούλα Κορομηλά στο Star

Η εμπειρία μου και η πολύχρονη γνώση μου είναι τα εργαλεία στα οποία στηρίζομαι για να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου.

ΑΛΕΞΙΑ ΧΑΡΑΜΗ

H Αλεξία έχει εργαστεί στον χώρο της επικοινωνίας για περισσότερο από μια δεκαετία. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε Bachelor in Science και Masters in Science (Msc in Politics & Communications), η καριέρα της ξεκίνησε στην Ελλάδα όπου εργάστηκε αρχικά σε Δημόσιες Σχέσεις και Marketing. Τα τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στην στρατηγική επικοινωνία, που καλύπτει όλο το φάσμα από το πώς επικοινωνεί μια εταιρεία, τι κάνει στα διαφορετικά κοινά, μέχρι τον επανασχεδιασμό του μοντέλου λειτουργίας και στρατηγικής βιωσιμότητας. Σχεδιασμός και συντονισμός εκδηλώσεων και νέας κυκλοφορίας προϊόντων/υπηρεσιών καθώς και η εισαγωγή νέων εταιρειών στης διεθνής αγορές είναι επίσης μεγάλο κομμάτι της δουλειάς της. Πιο πρόσφατα, εργάστηκε για πολυεθνικές και συγκεκριμένα σε στενή συνεργασία με τα Διοικητικά τους Συμβούλια για την αποφυγή επικοινωνιακών κρίσεων και τη δημιουργία δυνατής στρατηγικής που συμπεριλαμβάνει όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη, όπως την ευρύτερη κοινότητα στην οποία δραστηριοποιούνται. Το καλλιτεχνικό της ενδιαφέρον και υπόβαθρο την βοηθάει να παρουσιάζει μια ενιαία αισθητική γραμμή στα βασικά μηνύματα των εταιρειών στα διαφορετικά μέσα, π.χ. έντυπα και ηλεκτρονικά. Στην Ελλάδα έχει εργαστεί με διάφορους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, προσπαθώντας να πετύχει συνεργασίες με εμπορικές εταιρείες, με σκοπό την χρηματοδότηση αλλά και ευαισθητοποίηση. Το 2018 εντάχθηκε στο Δ.Σ. της Μ.Κ.Ο. W.I.N. Hellas με στόχο, μεταξύ άλλων, να βοηθήσει στην επικοινωνία των βασικών μηνυμάτων προς τα έξω.

ΝΤΟΡΑ ΚΟΝΟΜΗ

Η Ντόρα Κονόμη είναι δικηγόρος στην εταιρεία Charney Lawyers, με έδρα το Τορόντο του Καναδά. Το 2018 αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Οττάβα (English Common Law Program, Cum Laude). Κατέχει επίσης Honours Bachelor Degree από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο στην Εγκληματολογία και στις Κλασικές Σπουδές. Έχει κερδίσει διεθνείς διαγωνισμούς, όπως το Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot στη Βιέννη (2017), τον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό στο εμπορικό δίκαιο στον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια των νομικών της σπουδών συμμετείχε στο Women’s Legal Mentorship Program και στην ενημερωτική εκστρατεία #LawNeedsFeminismBecause. Σήμερα, προπονεί την ομάδα «Winkler class action moot» του πανεπιστημίου της Οττάβα. Eίναι μέλος της συγγραφικής ομάδας που συνέγραψε την έκθεση «Trade and Gender: Exploring International Practices that Promote Women’s Economic Empowerment», την οποία παρουσίασε στο ετήσιο συνέδριο Annual Canadian Counsel on International Law (CCIL) στην Οττάβα.

Η Ντόρα έχει ζήσει στην Ελλάδα και τον Καναδά και έχει δεσμευθεί να προωθεί τον Ελληνισμό. Συνεργάζεται με το Hellenic Heritage Foundation και συμμετέχει στις Επιτροπές Δημοσίων Σχέσεων και Next Generation του Οργανισμού. Επιπλέον, έχει δική της ραδιοφωνική εκπομπή στο ελληνοκαναδικό Agape Greek Radio, όπου διερευνά τις τρέχουσες υποθέσεις και παίρνει συνεντεύξεις από σημαντικά πρόσωπα. Διοργανώνει ετήσιες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για συγκέντρωση πόρων, όπως το Pan-Macedonian Fashion Show και το Chairman’s Brands Golf Tournament. Το 2018 παρουσίασε την εκδήλωση μόδας “Standing with her” για την υποστήριξη της W.I.N. Hellas.

ΝΙΚΗ ΜΑΝΤΣΙΟΥ

Η Νίκη Μάντσιου είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στην Ιστορία. Έχει διδακτική εμπειρία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως ωρομίσθια εκπαιδευτικός.

Από το 2006 έως και το 2012 διέμενε στην Αθήνα, όπου εργάστηκε στην Μ.Κ.Ο. W.I.N Hellas-Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών, ως Υπεύθυνη Οργάνωσης και Ανάπτυξης. Κατά το διάστημα αυτό σχεδίασε και υλοποίησε διάφορα projects για την ανάπτυξη της Μ.Κ.Ο. και τη συνεργασία με άλλους φορείς και δομές. Αποτέλεσε μέλος της συντακτικής ομάδας που δημιούργησε το Ψυχο-εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης Γυναικών «Νέο Ξεκίνημα. Μαθαίνω να φροντίζω τον εαυτό μου». Υπήρξε εισηγήτρια σε ημερίδες με θέμα την ισότητα των φύλων και την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και ως σήμερα εκπαιδευμένη διδάσκουσα και υπεύθυνη των τμημάτων ενδυνάμωσης της W.I.N. Hellas.

Από το 2012 έως και το 2015 δραστηριοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη ως Υπεύθυνη Β. Ελλάδος της W.I.N. Hellas, και ανέπτυξε συνεργασία με την Αντιδημαρχία, Κοινωνικής Μέριμνας, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Καλαμαριάς.

Από τον Ιούνιο του 2018 είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας και από τον Μάιο του 2020 μέλος της Επιτροπής Ισότητας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Παράλληλα, ασχολείται εθελοντικά με δράσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Σήμερα συνεχίζει να αποτελεί μέλος της ομάδας της W.I.N. Hellas ως Υπεύθυνη Οργάνωσης & Προγράμματος.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΙΑΦΟΥ

Η Dipl. Psych. Βασιλική Λιάφου είναι κλινικός ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια με εξειδίκευση στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία. Σπούδασε και εργάστηκε στην Γερμανία για πάνω από 15 έτη, διορισμένη σε ψυχιατρικό νοσοκομείο και ιδιωτικά ιατρεία στο Ντίσελντορφ και στην Κολωνία.

Είναι εκπαιδευμένη στην μέθοδο τραυματοθεραπείας EMDR, EMDR Europe accredited Practitioner και CRM Practitioner. Διατελεί ιδρυτικό και ενεργό μέλος ως ταμίας στο Δ.Σ. της επιστημονικής εταιρείας EMDR Hellas.

Έχει παρουσιάσεις σε επιστημονικά συνέδρια μεταξύ άλλων στο 8ο πανευρωπαϊκό συνέδριο Ψυχολογίας στην Αθήνα.

Έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές με σκοπό την ενημέρωση του κοινού. Συνεργάστηκε επίσης για πάνω από 2 έτη με την γερμανική εταιρεία παραγωγής «Constantin Intertentment» με σκοπό την εύρεση και αξιολόγηση παικτών των εκπομπών «Greek Idol» και «Botrini».

Από το 2006, είναι επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας της W.I.N. Hellas. Εποπτεύει το επιστημονικό έργο της Οργάνωσης και παράλληλα παρέχει ψυχολογική στήριξη στις γυναίκες- θύματα βίας μέσω της τηλεφωνικής γραμμής. Είναι υπεύθυνη συντονίστρια και συγγραφέας του ψυχοεκπαιδευτικού οδηγού με τίτλο «Νέο ξεκίνημα, μαθαίνω να φροντίζω τον εαυτό μου», υπεύθυνη διδάσκουσα και επόπτρια των ψυχο-εκπαιδευτικών σεμιναρίων ενδυνάμωσης των γυναικών που παρέχει η W.I.N. Hellas.

Συντονίζει την έρευνα της θεραπευτικής μεθόδου EMDR που διεξάγεται σε συνεργασία με την W.I.N. Hellas με στόχο την ομαδική θεραπευτική παρέμβαση σε γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Ζει και εργάζεται από το 2005 στην Γλυφάδα.

ΜΑΡΙΑ ΛΑΘΟΥΡΗ

Η Μαρία Λαθούρη γεννήθηκε το 1990 στη Στυλίδα Φθιώτιδας, ενώ από το 2006 ζει μόνιμα στην Αθήνα.

Είναι απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών από Πανεπιστήμια της Αγγλίας, στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο, με εξειδίκευση στο δίκαιο του ανταγωνισμού στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη, και στο Ναυτικό Δίκαιο. Σήμερα είναι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), μέλος της Επιτροπής Γυναικών του ΔΣΑ, και μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο των Ευρωπαϊκών Δικηγορικών Συλλόγων (CCBE). Ασκεί μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία συνεργαζόμενη με εταιρείες κυρίως από τον χώρο της Ενέργειας και της Υγείας, ενώ παράλληλα είναι νομικός σύμβουλος σε μη κυβερνητικές οργανώσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών και των παιδιών.

Είναι συνεργάτης ενημερωτικών τηλεοπτικών εκπομπών όπου αναλύει επίκαιρα νομικά ζητήματα, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε ποικίλες ομάδες επιστημονικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

ΣΑΜΑΝΘΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η Σαμάνθα Αποστολοπούλου είναι blogger στο www.queen.gr από το 2010 και project manager στη W.I.N. Hellas από το 2009. Είναι PR manager και έχει αναλάβει κατά καιρούς την πραγματοποίηση μεγάλων και σημαντικών events.

Στο blog της Majenco’s Point of View καταγράφει τις εμπειρίες της από όλον τον κόσμο, μοιράζεται προσωπικό της φωτογραφικό υλικό και φυσικά τις μοναδικές της σπιτικές συνταγές που έχουν λατρέψει οι γυναίκες που την ακολουθούν. Αγαπάει τον αθλητισμό και είναι fan του μπάσκετ, ποδοσφαίρου, τέννις και beach volley. Τις αρέσουν τα ταξίδια και να γεμίζει με εμπειρίες από τον κάθε της προρισμό, τις οποίες της αρέσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο www.instagram.com/majenco. Aγαπάει τις γάτες της, το καλό φαγητό και οτιδήποτε σχετίζεται με τη μόδα και την ομορφιά.

Ο πιο σπουδαίος της ρόλος όμως είναι αυτός στην W.I.N. Hellas, όπου στηρίζει με τον δικό της τρόπο και τη δική της τεχνογνωσία τις κακοποιημένες γυναίκες. Η ευαισθησία της απέναντι σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας την οδήγησε με τη βοήθεια της προσωπικής της φίλης, αλλά και Προέδρου της W.I.N. Hellas, Μάντας Παπαδάκου να ασχοληθεί επισταμένως με τη συναισθηματική και ψυχική στήριξη θυμάτων σωματικής και ψυχολογικής βίας. Ως Project Manager του Οργανισμού οργανώνει με αγάπη και ανιδιοτέλεια τα μοναδικά events της W.I.N. Hellas για να μπορούν να διεξάγονται τα προγράμματα ενδυνάμωσης γυναικών.

Η έντονη προσωπικότητα της Σαμάνθας την ωθεί να μεταφέρει με πάθος το μήνυμα εναντίον της βίας σε ανθρώπους με θέση επιρροής, οι οποίοι δεν διστάζουν να στηρίξουν προσωπικά τον σκοπό της W.I.N. Hellas και να διαδώσουν το μήνυμα για την εξάλειψη της βίας. Η επιτυχία τους δημιουργεί θετικά πρότυπα σε άντρες και γυναίκες, προωθώντας έτσι τον σκοπό της W.I.N. Hellas.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑ

Η Δήμητρα Ζάφειρα γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Κλινικής Ψυχολογίας (2009) από το Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας και Πτυχίου Ψυχολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Έχει εργαστεί ιδιωτικά ως κλινική ψυχολόγος, παρέχοντας διαγνωστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες από το 2005, ενώ για 8 χρόνια (ήτοι από το 2000) ήταν υπεύθυνη ψυχολόγος στο Κέντρο Πρόνοιας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δραπετσώνας. Από το 2009 παρέχει τις υπηρεσίες της ως Ψυχολόγος στην Ειδική Αγωγή και πιο συγκεκριμένα στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Τυφλοκωφών και είναι σε διάθεση στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Τυφλών και στο 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Καλλιθέας. Ο ρόλος της εκεί είναι να παρέχει υποστηρικτική ψυχοθεραπεία στα παιδιά και τις οικογένειές τους, να διαμορφώνει το εξατομικευμένο εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα και να εποπτεύει το εκπαιδευτικό προσωπικό. Είναι επίσης υπεύθυνη της σχολικής μονάδας κατά του Σχολικού Εκφοβισμού. Συνεργάζεται συμβουλευτικά ως ψυχολόγος με πολλά τηλεοπτικά προγράμματα και αρθρογραφεί ως ειδικός στο Tlife.gr. Από το 2017 συνεργάζεται με την W.I.N. Hellas ως εισηγήτρια στο ψυχο-εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης γυναικών.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΒΑΚΗ

Η Κατερίνα Λεβάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία. Από το 2003 ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα.Εργάστηκε για 15 χρόνια στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ως εκπαιδευτικός. Από το 2019 εργάζεται ως Σχολική Ψυχολόγος.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (MSc) ‘Ψυχιατροδικαστική’ της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Είναι Διδάκτωρ (Ph.D) των Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης, πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του ίδιου πανεπιστημίου καθώς και απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών.

Έχει επιμορφωθεί στις Δεξιότητες Διάγνωσης Κλινικής Ψυχοπαθολογίας μέσα από το Ετήσιο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο «Κλινική Ψυχοπαθολογία, Π. Ουλής» της ψυχιατρικής κλινικής του Αιγινητείου Νοσοκομείου. Επιπρόσθετα, έχει παρακολουθήσει ποικίλα Εξ Αποστάσεως προγράμματα (e-learning) του ΕΚΠΑ που αφορούσαν σε θέματα ψυχοπαθολογίας, σχολικής ψυχολογίας, δικαστικής ψυχολογίας, διαχείρισης οικογενειακών συγκρούσεων κλπ. καθώς και επιμορφωτικές ημερίδες ανάλογων επιστημονικών πεδίων.

Έχει συμμετάσχει σε διάφορα συνέδρια ως εισηγήτρια, όπως στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατροδικαστικής, στο 3ο Συνέδριο Ψυχικής Υγείας κ.ά. Διεξήγαγε σεμινάρια ψυχοπαθολογίας σε ιδιωτικούς φορείς ενώ παράλληλα έχει αρθρογραφήσει σε ηλεκτρονικά sites ψυχολογίας και ψυχοθεραπευτικών κέντρων.
Είναι μέλος του ΣΕΨ και της ΕΨΔΕ και διατηρεί το προσωπικό της γραφείο στη Γλυφάδα, όπου ιδιωτεύει με ειδίκευση στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία.

ΕΒΕΛΙΝΑ ΔΑΦΝΗ

Η Εβελίνα Δαφνή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Εύβοια ενώ από το 2014 ζει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Νομικής σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του ιδίου τμήματος, με εξειδίκευση στο ιδιωτικό διεθνές δίκαιο και το δίκαιο των διεθνών συναλλαγών. Σήμερα είναι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ).

Ασκεί μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία στο φάσμα του εμπορικού  και εταιρικού δικαίου καθώς και του δικαίου της ενέργειας, συνεργαζόμενη με αναγνωρισμένες δικηγορικές εταιρείες του κλάδου.

Διακρίνεται για την έντονη κοινωνική της δράση μέσω της συμμετοχής της σε ποικίλες ομάδες επιστημονικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Από το Σεπτέμβριο  του 2022 συνδράμει νομικά και κοινωνικά το έργο μη κυβερνητικών οργανώσεων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.

ΛΙΛΙΑ ΓΙΑΚΟΥΜΠ

Η Λίλια Γιακούμπ είναι πτυχιούχος του Εθνικού Κολεγίου Ιατρικής και Φαρμακευτικής της Μολδαβίας, με ειδίκευση στις Ειδικές Ιατρικές Διαγνωστικές και Θεραπευτικές Τεχνικές . Έχει εργαστεί στο διαγνωστικό κέντρο του νοσοκομείου Mother and Child Center στο Κισινάου.

Από το 1997 διαμένει μόνιμα στην Αθήνα. Το 2007 άρχισε η συνεργασία της με την Μ.Κ.Ο. W.I.N Hellas, όπου εργάζεται ως Γραμματέας έως και σήμερα. Κατά το διάστημα αυτό έχει παρακολουθήσει μαθήματα ελληνικής γλωσσάς στο «Λύκειον των Ελληνίδων» και στο πρόγραμμα του κέντρου Δια Βίου Μάθηση, όπου απέκτησε το πιστοποιητικό «Επάρκειας Γνώσης της Ελληνικής Γλωσσάς και Στοιχείων Ελληνικής Ιστορίας και Ελληνικού Πολιτισμού» του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων. Από τον Οκτώβριο του 2018 παρακολουθεί μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

ΛΥΔΙΑ ΒΥΡΩΖΗ

Η Λυδία Βυρώζη, γεννημένη στην Έδεσσα Πέλλας το 1996, ζει μόνιμα στην Αθήνα από το 2020.

Είναι απόφοιτος του 2ου Ενιαίου Λυκείου Έδεσσας με Bachelor στη Γερμανική Γλώσσα και Φιλολογία του Α.Π.Θ. (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης).
Υπήρξε για 2 χρονιές εθελόντρια σε πανευρωπαϊκή πανεπιστημιακή οργάνωση με στόχο την βοήθεια και υποστήριξη ξένων φοιτητών κατά την διαμονή τους στην χώρα μας μέσω των προγραμμάτων ERASMUS.

Από το 2014 εργάζεται στο χώρο των πωλήσεων και των δημοσίων σχέσεων. Την τρέχουσα περίοδο εργάζεται στον χωρο του marketing, με στόχο την διεύρυνση και προσαρμογή εναλλακτικών τρόπων marketing στην χώρα μας.

Ως ευαίσθητη ψυχή προσπαθεί να βοηθήσει όπως μπορεί τους γύρω της και μέσω της W.I.N. Hellas αυτό γίνεται πραγματικότητα από το καλοκαίρι του 2023 ως Head Leader της εθελοντικής ομάδας.

Σαν ενεργό μέλος των social media δίνει τα δικά της κοινωνικά μηνύματα και μοιράζεται την αγάπη της για τη μόδα, τα ταξίδια, τα ζώα, το μπάσκετ κ γενικότερα τον αθλητισμό, όπου έχει διακρίσεις σε διάφορα αθλήματα.