Loader

Η Swarovski Hellas καθιερώνει το Μάρτιο σαν μήνα αφιερωμένο στη γυναίκα και στηρίζει το έργο της W.I.N. Hellas

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

02-03-2015

Η Swarovski Hellas καθιερώνει το Μάρτιο σαν μήνα αφιερωμένο στη γυναίκα και στηρίζει το έργο της W.I.N. Hellas

Η Swarovski Hellas για άλλη μία φορά στέκεται αρωγός στο έργο τηςW.I.N. Hellas για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Με αφορμή τη γιορτή της γυναίκας στις 8 Μαρτίου, η SwarovskiHellas καθιερώνει τον Μάρτιο σαν μήνα αφιερωμένο αποκλειστικά στις γυναίκες. Από τις 2 ως τις 18 Μαρτίου με κάθε αγορά προϊόντων από τη σειρά Cupidon, μέρος των εισπράξεων προσφέρεται για τη στήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού W.I.NHellas. Μαζί με κάθε αγορά Cupidon, θα προσφέρεται δωρεάν το DVD της περσινής φιλανθρωπικής παράστασης «Η Edith, ο Elvis και ότι αγαπώ… το μπλε ταξίδι» με πρωταγωνίστρια την Ευρυδίκη, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στήριξης της W.I.N. Ελλάς. Η κορύφωση της ενέργειας αυτής θα πραγματοποιηθεί με ένα φιλανθρωπικό δείπνο στις 18 Μαρτίου, στο οποίο θα παρευρεθούν προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για την αντιμετώπιση κάθε μορφής βίας προς τη γυναίκα.

Η Έλενα Γεωργανά, Γενική Διευθύντρια Καταναλωτικού Τομέα της Swarovski Hellas, δήλωσε: «H SWAROVSKI ήταν και θα είναι πάντα ευαισθητοποιημένη στα θέματα που αφορούν τις γυναίκες. Θεωρούμε φυσική εξέλιξη της άψογης συνεργασίας που έχουμε με τη W.I.NHellas τη δημιουργία ενός θεσμού αφιερωμένου στη γυναίκα και θα τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Στόχος μας είναι να καθιερώσουμε τον Μάρτιο, τον μήνα αφιερωμένο στη γυναίκα που μας έχει ανάγκη. Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του έργου που προσφέρει η W.I.NHellas στη χώρα μας εδώ και 9 χρόνια, συνεχίζουμε να στηρίζουμε έμπρακτα και ουσιαστικά το έργο της και να τονώνουμε το ενδιαφέρον για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για κάθε μορφή βίας που μπορεί να δέχεται μία γυναίκα.»

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ SWAROVSKI

Η Swarovskiπροσφέρει μία ευρεία συλλογή απαράμιλλης ποιότητας, δεξιοτεχνίας και δημιουργικότητας που υπερβαίνει τα όρια της κατασκευής κρυστάλλου. Η Swarovski, η οποία ιδρύθηκε το 1895 στην Αυστρία, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται κρύσταλλα υψηλής ποιότητας, γνήσιους πολύτιμους λίθους και συνθετικούς λίθους, καθώς και έτοιμα προϊόντα όπως κοσμήματα, αξεσουάρ και είδη φωτισμού. Επιπρόσθετα, οι Κρυστάλλινοι Κόσμοι Swarovski καθιερώθηκαν ως ένας μοναδικός χώρος αφιερωμένος στην παρουσίαση καλλιτεχνικών αναπαραστάσεων του κρυστάλλου. Η Swarovski Entertainment συνεργάζεται με επιτυχημένους εταίρους του κλάδου και εξαιρετικά ταλαντούχους επαγγελματίες για την παραγωγή διεθνών κινηματογραφικών ταινιών, ενώ το Ίδρυμα Swarovski υποστηρίζει τη δημιουργικότητα και τον πολιτισμό, προάγει την ευημερία και διαφυλάσσει τους φυσικούς πόρους. Η Επιχείρηση Κρυστάλλων Swarovski διοικείται πλέον από τους απογόνους πέμπτης γενιάς της ομώνυμης οικογένειας και διαθέτει ένα δίκτυο περισσότερων από 2.350 καταστημάτων σε όλο τον κόσμο: 170 χώρες, περισσότεροι από 25.000 εργαζόμενοι και έσοδα ύψους 2,4 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2012. Η Επιχείρηση Κρυστάλλων Swarovski μαζί με τις αδελφές εταιρείες Swarovski Optik (οπτικά είδη) και Tyrolit (αποξεστικά) συνθέτουν τον Όμιλο Swarovski. Το 2012, ο Όμιλος κατέγραψε έσοδα ύψους 3,1 δισεκατομμυρίων ευρώ και απασχολούσε περισσότερους από 30.000 εργαζομένους.

SWAROVSKI.COM

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ W.I.NHellas

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS* ιδρύθηκε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου και αριθμεί πλέον περισσότερα από 5.000 μέλη. Η W.I.N. HELLAS δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών. Σκοπός της είναι να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχο – κοινωνική στήριξη στις γυναίκες  που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον, παρέχει ψυχολογική στήριξη και νομική συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ψυχο – εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της πανελλαδικής γραμμής υποστήριξης γυναικών – θυμάτων βίας 
(210- 8996636).

 
Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες και νομική καθοδήγηση φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.