Loader

H L’Oréal Paris διακρίθηκε με δύο Silver βραβείαστους θεσμούς Sales Excellence Αwards & Women Empowerment Αwards που πραγματοποιήθηκαν από τη BOUSSIAS

Η 360° επικοινωνία για τη 50η επέτειο της εμβληματικής υπογραφής «Γιατί μας αξίζει» και τη σημαντική κοινωνική συμβολή του εκπαιδευτικού προγράμματος StandUp ενάντια στην παρενόχληση σε δημόσιους χώρους κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

Πρόσφατα και για 10η χρονιά, πραγματοποιήθηκε ο θεσμός των Sales Excellence Awards, που διοργανώνονται από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και την BOUSSIAS, αναδεικνύοντας τις κορυφαίες πρακτικές πωλήσεων από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους. Λίγες ημέρες αργότερα, ακολούθησε η Τελετή Απονομής των νέων βραβείων της BOUSSIAS για τη γυναικεία ενδυνάμωσηστις επιχειρήσεις, τα Women Empowerment Awards, με παρουσία ακαδημαϊκών και στελεχών κορυφαίων εταιρειών της χώρας.

Η L’Oréal Paris με την άκρως επιτυχημένη και αποδοτική 360° επικοινωνία που ακολούθησε,στο πλαίσιο της 50ης επετείου της εμβληματικής υπογραφής «Γιατί μας αξίζει»,για τη σημαντική κοινωνική συμβολή του εκπαιδευτικού προγράμματος StandUp ενάντια στην παρενόχληση σε δημόσιους χώρους, βρέθηκε ανάμεσα στους μεγάλους νικητές αποσπώντας από ένα Silver βραβείο σε κάθε θεσμό.

Η μάρκα δημιούργησε μία ισχυρή στρατηγική σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας (τηλεοπτικά, digital&in-storeactivations) καταφέρνοντας να ευαισθητοποιήσει το καταναλωτικό κοινό και κυρίως να μεταδώσει το δυνατό μήνυμα της αξίας των γυναικών και της ενδυνάμωσης γυναικών και αντρών ενάντια στην παρενόχληση σε δημοσίους χώρους.

Από τις 8 Μαρτίου 2020 και μέχρι σήμερα, η L’Oréal Paris με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα StandUp στοχεύει στην ευαισθητοποίηση ενάντια στη παρενόχληση σε δημόσιους χώρους μέσα από μια παγκόσμιας κλίμακας έκκληση για ανάληψη δράσης. Το STAND UP φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια παγκόσμια κοινότητα 1 εκατομμυρίου υπερασπιστών που θα εκπαιδευτούν στην μεθοδολογία των 5 D: Direct (Απευθυνθείτε απευθείας), Distract (Απόσπαση προσοχής), Delegate (Αντιπρόσωπος), Document (Καταγραφή), Delay (Καθυστέρηση).

Η σύμπραξη της L’Oréal Paris με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLASπαίζει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή, αφού μέσω πολλαπλών εκπαιδευτικών σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκαν σε φοιτητές και σπουδαστές, εργαζόμενες και μη γυναίκες όλων των ηλικιών και εργαζόμενους μεγάλων επιχειρήσεων, κατάφεραν να εκπαιδεύσουν μέχρι σήμερα πάνω από 2000 άτομα σε διάστημα λίγων μηνών.

Στόχος των σεμιναρίων αυτών ήταν η ενημέρωση και η ενδυνάμωση μιας ευρύτερης ομάδας ανθρώπων με διαφορετικές συνθήκες ζωής και διαβίωσης, η οποία θα τους ωθήσει να ορθώσουν το ανάστημά τους και να νιώσουν ασφαλείς σε περίπτωση που δεχτούν παρενόχληση σε δημόσιο χώρο ή γίνουν μάρτυρες σε αντίστοιχο περιστατικό. Η εκπαίδευση είναι δικαίωμα όλων και οφείλει να συμβάλει στην ενίσχυση του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών.

Σχετικά με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS*- Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2006 από τη κα Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου με σκοπό την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Από τη πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα, η W.I.N. HELLAS δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών και της προώθησης της ισότητας των φύλων, προσφέροντας με τη πολύτιμη βοήθεια ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας, δικηγόρων κ.α., ψυχό–κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

*(Εθνικό Μητρώο Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας Ιδιωτικού Τομέα μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα 09112ΑΕΕ11096Γ87Ν/1135 & Ειδικό Μητρώο Εθελοντικών μη Κυβερνητικών Οργανώσεων/09112ΑΕΕ11096Γ87Ν/1019, Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης).

Γίνετε κι εσείς μέλος του κινήματος STANDUP ενάντια στην παρενόχληση σε δημόσιους χώρους και μάθετε περισσότερα εδώ: www.standup-greece.com

#lorealparisgr