ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ BEACH VOLLEY Sugar & Spike

ΤΗΣ W.I.N. HELLAS

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 17.00 στην παραλία του Akanthus ο φιλανθρωπικός αγώνας Beach volley Sugar & Spike , που διοργάνωσε η Project Manager Σαμάνθα Αποστολοπούλου για την W.I.N. Hellas, με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Δέσποινα Καμπούρη, ενώ guest Dj ήταν η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Το αγωνιστικό κομμάτι ανέλαβαν οι South Beach Volley Project (Σοφοκλής Σοφοκλέους, Ηλίας Κλώνος, ¶λκης Αυγουστής).

Πολλοί φίλοι της W.I.N. Hellas ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο beach volley και προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα. Ανάμεσα σΆ αυτούς οι:

Γιώργος Αφρουδάκης, Παναγιώτης  Βασιλάκος, Ντούσαν Βούκσεβιτς, Έλενα Βρεττού, Στέλλα Γιαμπουρά, Πηγή Δεβετζή, Κατερίνα Ευαγγελινού, Δήμητρα Ζάφειρα, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, Κώστας Κοκκινάκης, Χριστίνα Κολέτσα, Γιώργος Μανίκας, Κώστας Μαρτάκης, Ιωάννης Μελισσανίδης, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Μάντα Παπαδάκου (Πρόεδρος W.I.N. Hellas), Σήλια Παπαδάκου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σόφη Πασχάλη, Μλάντεν Πέτριτς, Εύη Σκαρώνη, Κώστας Σόμμερ, Πωλίνα Τριγωνίδου, Κωνσταντίνος Τσεπάνης, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Μάσα Φασούλα, Στέλιος Χανταμπάκης,Ελένη Χατζίδου, Βλάσσης Χολέβας, Σάκης Ψάρρας και πολλοί άλλοι που αγωνίστηκαν με φανέλες Unity.

Η Πρόεδρος της W.I.N. Hellas κα Μάντα Παπαδάκου μαζί με την Αντιπρόεδρο κα Χριστίνα Λουκά απάντησαν με προθυμία σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το μείζον θέμα της βίας κατά των γυναικών. Η κα Παπαδάκου δήλωσε:

 «Ευχαριστώ όλους τους Χορηγούς, Υποστηρικτές, φίλους και εθελοντές της W.I.N Hellas που σπεύδουν κάθε φορά να στηρίξουν τις εκδηλώσεις μας. Μέσω των αθλητικών δραστηριοτήτων, αλλά και κάθε πολιτιστικής έκφανσης προσπαθούμε να μεταδώσουμε το μήνυμα της ισότητας των φύλων και της εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών. Σήμερα, συστρατευτήκαμε γυναίκες και άνδρες με κοινό στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης».

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο ΟΠΑΠ, που έδωσε τη δυνατότητα μέσω κλήρωσης να συμμετάσχουν στον αγώνα δύο από τους θεατές. Οι τυχερές ήταν οι Ραφαέλα Βαΐτση και Αγγελική Ζέρβα. Επιπλέον, πολλοί celebrities διασκέδασαν παίρνοντας μέρος στα ευφάνταστα παιχνίδια άμμου του Οργανισμού.  Επίσης, η ΤeleUnicom που χάρισε σΆ έναν τυχερό ένα Sony Xperia Smartphone, η Evian που μοίρασε στους διαγωνιζόμενους νερά και spray προσώπου, η Superfoods που προσέφερε Ιπποφαές Woman, o Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και το The Margi.

Ευχαριστούμε την ΑΚΤΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ για την δωρεά και την παραχώρηση του γηπέδου.

Χορηγοί Επικοινωνίας: QUEEN GR, MAD, DPG Digital Media

Φωτογραφίες της εκδήλωσης διατίθενται από papadakis press photos

Εικόνα 1.   Όλη η ομάδα Εικόνα 2. Δέσποινα Καμπούρη

 

Εικόνα 3. Κώστας Μαρτάκης, Σαμάνθα Αποστολοπούλου (Project Manager), Ειρήνη ΠαπαδοπούλουΕικόνα 4. Χριστίνα Λουκά (Αντιπρόεδρος της Μ.Κ.Ο. W.I.N. HELLAS) , Μάντα Παπαδάκου (Πρόεδρος της  Μ.Κ.Ο. W.I.N. HELLAS)  ,Σαμάνθα Αποστολοπούλου (Project Manager )Εικόνα 5. Σαμάνθα Αποστολοπούλου(Project Manager), Κώστας Μαρτάκης
Copyright © 2012 W.I.N. Hellas. All rights reserved.