ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 2Ο ΚΥΚΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΧΟ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣTHN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ W.I.N HELLAS

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ SCHWARZKOPF

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

 

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνεται από την W.I.N. HELLAS και την ευγενική υποστήριξη του Schwarzkopf, ο δεύτερος κύκλος ψυχο-εκπαιδευτικού προγράμματος για τη Θεσσαλονίκη που αναμένεται να ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου 2017.

Τα εβδομαδιαία σεμινάρια διάρκειας 2 ωρών θα διεξαχθούν σε αίθουσα η οποία θα παραχωρηθεί ευγενικά από το Δ.Ο.Π.Α & Α.Π.Η. Καλαμαριάς, (Βρύαντος & Κερασούντος, περιοχή Καραμπουρνάκι) και στοχεύουν στην ενδυνάμωση των γυναικών μέσα από θέματα που αγγίζουν τις προσωπικές σχέσεις, την οικογένεια, την επικοινωνία, τα συναισθήματα, τις αλλαγές, την ανάπτυξη προσωπικότητας και άλλα συναφή.

Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με το 210-8996636 (09:00-16:00), ή στο email: info@winhellas.gr.

Το Ψυχο-εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ενδυνάμωση Γυναικών – Θυμάτων Βίας αναλυτικά για τη Θεσσαλονίκη:

Εβδομάδα 1η - 06/11/17: Η βία στη ζωή μας

Εβδομάδα 2η - 13/11/17: Ο εαυτός μας μέσα στην κακοποίηση        

Εβδομάδα 3η - 20/11/17: Ευθύνη

Εβδομάδα 4η -27/11/17: Οικογένεια και Όρια

Εβδομάδα 5η - 04/12/17: Βιωματικό Εργαστήρι

Εβδομάδα 6η -  11/12/17: Συναισθήματα

Εβδομάδα 7η - 18/12/17: Φόβος & Θυμός

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Εβδομάδα 8η - 08/01/18: Κατάθλιψη

Εβδομάδα 9η - 15/01/18: Από το πένθος στη χαρά

Εβδομάδα 10η - 22/01/18: Βιωματικό Εργαστήρι

Εβδομάδα 11η - 29/01/18: Ανακαλύπτω τον εαυτό μου

Εβδομάδα 12η - 05/02/18: Επικοινωνία

Εβδομάδα 13η - 12/02/18: Αλλαγές - Ζωή χωρίς βία

Εβδομάδα 14η - 21/02/18: Γνωριμία με την ψυχοθεραπεία

Εβδομάδα 15η - 26/02/18: Βιωματικό Εργαστήρι /Αποφοίτηση

 

Πληροφορίες για τη W.I.N. Hellas

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS* ιδρύθηκε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά - Παπαδάκου και αριθμεί πλέον περισσότερα από 5.000 μέλη. Η W.I.N. HELLAS δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών. Σκοπός της είναι να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχο - κοινωνική στήριξη στις γυναίκες  που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον, παρέχει ψυχολογική στήριξη και νομική συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ψυχο - εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της πανελλαδικής γραμμής υποστήριξης γυναικών - θυμάτων βίας 
(210- 8996636).

 
Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες και νομική καθοδήγηση φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.

 

Πληροφορίες για τον Schwarzkopf

Ο χημικός Hans Schwarzkopf ίδρυσε την ομώνυμη εταιρεία το 1898. Αυτός ανακάλυψε και άρχισε να εμπορεύεται το πρώτο σαμπουάν σε σκόνη. Ωθούμενος από το πάθος του για τα μαλλιά και το όραμά του για τον κλάδο, ίδρυσε επίσης μια ακαδημία κομμωτικής το 1927. H εταιρεία Schwarzkopf εκφράζει την καινοτομία, την αξιοπιστία, την ποιότητα, την εμπιστοσύνη και την ικανότητα που αποτελούν και τα θεμέλιά της. Με βασική πηγή έμπνευσης και ώθηση το πάθος για τα όμορφα μαλλιά, η Ακαδημία ASK είναι αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας που εμπνέει και εκπαιδεύει κομμωτές σε ολόκληρο τον κόσμο. Η εταιρεία Schwarzkopf εντάχθηκε στον Όμιλο Henkel το 1995.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.schwarzkopf.gr

https://www.facebook.com/schwarzkopfgreece

https://www.instagram.com/schwarzkopfgr/

http://www.schwarzkopf-professional.gr

https://www.facebook.com/schwarzkopfprofessionalgreece

https://www.instagram.com/schwarzkopfpro.greece

 

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas με παρουσία στην Ελλάδα από το 1968, ανήκει σήμερα 100% στην Henkel AG & Co. H Henkel στην Ελλάδα έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών /Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα. Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr 

Πληροφορίες για την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας, Αλληλεγγύης & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Καλαμαριάς

Η  Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας, Αλληλεγγύης & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Καλαμαριάς,  μεταξύ των κοινωνικών δράσεων που αναπτύσσει για την ανακούφιση των  ευάλωτων ομάδων των δημοτών της, έχει υπογράψει την «ευρωπαϊκή χάρτα» για την ισότητα των φύλων. "Η  Ευρωπαϊκή Χάρτα για την ισότητα των φύλων στις τοπικές κοινωνίες», εκπονήθηκε από το Συμβούλιο των Δήμων και των περιφερειών της Ευρώπης, σε συνεργασία με φορείς από διάφορες χώρες, με στόχο οι  Δήμοι και Περιφέρειες  να αναλάβουν δέσμευση για την ένταξη της διάστασης του φύλου στις πολιτικές τους, την αξιοποίηση των δυνατοτήτων και των πόρων για την προώθηση της αρχής της ισότητας των φύλων προς όφελος  των πολιτών. Ταυτόχρονα ο Δήμος Καλαμαριάς σύστησε Υπηρεσιακή Μονάδα Πολιτικών Ισότητας των Φύλων και συγκρότησε Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, η οποία είναι διαπαραταξιακή, ενώ συμμετέχουν σΆ αυτήν εμπειρογνώμονες σε θέματα φύλου και ισότητας,  καθώς και εκπρόσωποι γυναικείων οργανώσεων της περιοχής.


Copyright © 2012 W.I.N. Hellas. All rights reserved.